25 квітня 2019
Благоустрій громад до Великодніх свят

Корпорація "Сварог Вест Груп" продовжує підтримувати громади території присутності, надаючи допомогу як впродовж року, так і до особливих релігійних свят.

Так, до Великодніх свят підприємства групи в Житомирській, Хмельницькій та Чернівецькій областях підтримали чисельні звернення громад щодо допомоги для впорядування і благоустрою населених пунтів та прилеглих територій, громадських місць, кладивищ та сміттєзвалищ. Допомога транпортними послугами, надання та перезедення матеріалів є кроком на зустріч людям, які цього потребують.

Корпорація "Сварог Вест Груп" є соціально відповідільним орендарем, що дбає про благоустрій громад та щорічно в межах бізнес-плану на такі потреби виділяє кошти, матеріальні цінності, надає техніку та транспортні послуги.

Довідково.

Програма соціальних інвестицій “З людьми і для людей” ставить за мету надати консультаційну, організаційну та фінансово-матеріальну підтримку територіальним громадам, а також сприяти розвитку інфраструктури населених пунктів, благоустрою та вирішенню соціальних проблем на території діяльності агрохолдингу.

Благоустрій громад