09 вересня 2015
Делегація міжнародної компанії Bayer у «Сварог Вест Груп»

В рамках короткого офіційного візиту в Україну 9 вересня до корпорації «Сварог Вест Груп» завітали представники міжнародного концерну Bayer на чолі з керівником комерційних сільськогосподарських операцій Марком Рейхардтом, керівником бізнес-групи Bayer CropScience Андреасом Льохельом, керівником контролінгу бізнес-операцій Регіною Зорн та заступником Генерального директора ТОВ «Байєр» в Україні Олексієм Мітягіним.

У ході візиту представники Bayer оглянули поля, дослідні ділянки та демопосіви сої, ознайомились з новими технологіями корпорації. Гостям було презентовано програмний продукт по управлінні компанією в режимі реального часу, лінійку ґрунтообробної техніки. Вони високо оцінили агротехнічні способи обробітку ґрунту, технологію вирощування сої, відзначили високий потенціал виробничих можливостей інфраструктури, науковий підхід у насінництві та заходи контролю якості та безпечності продукції, які впроваджуються у Сварозі.

– Нам приємно, що першою українською аграрною компанією, яку відвідали перші керівники бізнес-напрямків Bayer, стала корпорація «Сварог Вест Груп», де вони мали змогу ознайомитися з новими напрямками нашої діяльності, в тому числі, інноваційного та науково-дослідного спрямування. Візит керівництва Bayer на виробничі потужності Сварогу – стратегічно важливий для розширення ділових зв’язків та обміну досвідом щодо тенденцій розвитку агробізнесу. Компанія Bayer CropScience як беззаперечний лідер на ринку засобів захисту рослин та продуктів насінництва є надійним партнером корпорації, який сприяє впровадженню нових технологій агровиробництва для підвищення конкурентоспроможності компанії на світових ринках. Разом з тим, сподіваємось на продовження ефективної співпраці в рамках спільного проекту IFC/Bayer CropScience – «Байєр Майстер Клас», – відзначила Інна Мєтєлєва, заступник голови правління корпорації «Сварог Вест Груп».

Баєр