07 березня 2019
Фельдшерсько-акушерський пункт для сільської громади

Нещодавно Корпорація “Сварог Вест Груп” допомогла реорганізувати медичний заклад у с. Лотівка.

Сьогодні в сільській місцевості з малою щільністю проживання населення неодноразово постає необхідність для їх жителів зробити медичну допомогу більш доступною, а обслуговування пацієнтів більш комфортним. Так, в с. Лотівка Шепетівського району Хмельницької області громада вирішила реорганізувати свій застарілий медичний заклад, а Корпорація “Сварог Вест Груп” вирішила посприяти цій ініціативі, передавши у користування будівлю власного підприємства під фельдшерсько-акушерський пункт.

В межах програми “З людьми і для людей” компанія надала приміщення, будівельні матеріали та робочу силу задля впровадження у с. Лотівка комфортних умов лікування. В лікувально-профілактичному закладі здійснюється приймання населення із належними умовами, де надається невідкладна медична допомога на долікарському етапі.

Довідково.

Програма соціальних інвестицій “З людьми і для людей” ставить за головну мету надати консультаційну, організаційну та фінансово-матеріальну підтримку територіальним громадам, а також сприяти розвитку інфраструктури населених пунктів, благоустрою та вирішенню соціальних проблем на території діяльності агрохолдингу.

ФАП Лотівка