03 грудня 2018
Консолідація зусиль заради миру

3 грудня 2018 року минає чотири місяці від моменту підписання між Корпорацією "Сварог Вест Груп" та Громадською організацією "Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО" Меморандуму про взаємодію та співпрацю.

Вищезгаданий документ покликаний підтримати головну мету діяльності ГО "Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО" — соціальна підтримка учасників антитерористичної операції.

"Наша ключова ціль — це захист учасників АТО та співпраця з органами місцевої влади, громадськими організаціями та бізнесом. Без підтримки партнерів нам дуже важко, але так хочеться допомагати. У цій добрій справі відгукнувся підтримати нас Микола Миколайович Агарков — Голова Ради директорів Корпорації "Сварог Вест Груп". Підписання меморандуму — не просто формальність, а ознака віри, і це надихає нас творити ще більше добра. Хочемо щиро подякувати Миколі Миколайовичу та усьому колективу корпорації за чуйність та благодійність. Побажати здоров’я, злагоди і миру всім", — коментує Лариса Володимирівна Бабкіна, секретар громадської організації "Шепетівської спілки учасників бойових дій в зоні АТО".

Консолідація усіх можливих зусиль заради єдиної мети — це те, що об'єднує сьогодні українців. Корпорація "Сварог Вест Груп" продовжує підтримувати ініціативи та посильно долучається до підтримки військовослужбовців та учасників АТО, здійснюючи кроки у досягненні 16 Цілі сталого розвитку (мир, справедливість та сильні інститути: сприяння розбудові миролюбного і всеохопного суспільства задля сталого розвитку, забезпечення всім доступу до правосуддя і створення ефективних, підзвітних та інклюзивних інституцій на всіх рівнях).

Довідково.

Громадська організація "Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО" —  неприбуткова організація, яка допомагає бійцям та родинам з Шепетівщини, які були і на даний час знаходяться в зоні АТО. Головний принцип діяльності Спілки полягає у наданні підтримки в питаннях соціального і правового захисту, забезпеченні гідного лікування і зміцненні морально-психологічного стану членів організації та сімей загиблих, матеріально-побутової допомоги у випадках, коли вона необхідна.

Фото: Віра Кухарук

Спілка АТО