05 грудня 2017
Корпорація підтримала хмельницьких спортсменів у складі збірної команди України на Чемпіонаті Європи з Комбат Дзю-дзюцу

1-3 грудня 2017 року, у місті Ужгород пройшов Чемпіонат Європи з Комбат Дзю-дзюцу серед чоловіків, юніорів та юнаків. Корпорація вітає спортсменів та тренерський склад Хмельницької області з успішним виступом.

Керівники Корпорації “Сварог Вест Груп” впевнені, що успіх бізнесу залежить не тільки від фінансових показників його діяльності, але і від ставлення компанії до суспільного життя. Корпорація прагне брати активну участь у розвитку спортивного руху України.  Молоде покоління потрібно спрямовувати у правильне русло, мотивувати спортом. Це у свою чергу допоможе у формуванні особистості та розбудові здорового та успішного суспільства в цілому.

У змаганнях взяли участь 248 спортсменів з 11 країн Європи. Збірна команда України посіла перше загальнокомандне місце, з чим “Сварог Вест Груп” в особі Голови Ради директорів Миколи Миколайовича Агаркова вітає збірну.

Комбат Дзю-Дзюцу_2