23 грудня 2017
Корпорація "Сварог Вест Груп" - генеральний спонсор VII Всеукраїнського турніру з бойового самбо серед юнаків

22-23 грудня 2017 року в місті Шепетівка Хмельницької області відбувся Всеукраїнський турнір з бойового самбо серед юнаків на честь Святого Миколая Чудотворця.

Корпорація "Сварог Вест Груп" впевнена, що успіх бізнесу суттєво залежить від участі компанії в суспільному житті. Компанія прагне розвивати спортивний рух в Україні. Керівники Корпорації не тільки підтримують розвиток фізичної культури і спорту, а й самі ведуть активний спосіб життя. Молоде покоління потрібно направляти в правильне русло, мотивувати спортом. Це допоможе у формуванні особистості та розвитку здорового  й успішного суспільства.

Так, 23 грудня 2017 року відбувся VII Всеукраїнський турнір з бойового самбо серед юнаків на честь Святого Миколая Чудотворця, який відкрив Микола Агарков, голова Ради директорів Корпорації "Сварог Вест Груп", Почесний президент Хмельницької обласної федерації бойового самбо. Для юних самбістів турнір став справжнім спортивним святом - бурхлива підтримка глядачів, почесні гості, преса, солодкі подарунки - все сприяло радісний атмосфері і підтримувало бойовий дух спортсменів.

Бойове самбо - 2018