08 лютого 2018
Корпорація “Сварог Вест Груп” проводить навчання агрономів та інженерів

Продовжуючи свої кращі традиції та слідкуючи за новинками агросектору, компанія здійснює навчання свого персоналу по всій території присутності агрохолдингу.

Група з 42 агрономів та інженерів Корпорації “Сварог Вест Груп” з 06.02.2018 по 16.02.2018 проходять підвищення кваліфікації шляхом участі у навчаннях. Метою тренінгу стало обговорення стану та перспектив розвитку агробізнесу, підведення підсумків 2017 року та побудова планів на 2018 рік. Тематика презентацій, яку обирали досвідчені директори-практики, керуючись бажанням поділитися власним досвідом, напрацюваннями, за словами слухачів — цікава, інформативна та досить змістовна.

Навчання здійснюється за такими основними напрямками:
    • технологічні вимоги і регулювання с/г техніки при вирощуванні с/г культур;
    • технологія вирощування  с/г культур (зокрема, нових гібридів);
    • використання програмних засобів в рослинництві, в механізації;
    • техніка безпеки та охорона праці на виробництві;
    • актуальні аспекти захисту  с/г культур;
    • використання пестицидів під час вирощування с/г культур.

Прогресивні рішення для агробізнесу та пошук нових інноваційних шляхів, які б удосконалили процеси виробництва — саме під таким гаслом проходять навчання працівників Корпорації “Сварог Вест Груп”. Неодноразово у виступах доповідачів наголошувалося на тому, що треба іти в ногу з часом — саме цим керується компанія та її кваліфікований персонал.

Одним із організаторів навчального проекту став головний агроном Корпорації “Сварог Вест Груп” - Антонюк Филимон Петрович. Він зазначає : “Наше головне завдання — зробити все можливе, аби фахівці нашого агрохолдингу були кваліфікованими та знали про всі інновації світу сучасних технологій. Фахівець, що працює в агропромисловому комплексі, має бути добре обізнаним з актуальними ультрасучасними технологіями, зокрема, у галузі рослинництва, йому потрібно вміти використовувати напрацювання світових аграрних компаній. Як відомо, постійне оновлення знань — мотивує досягати найкращих результатів. Наші спеціалісти кожного року підвищують свою кваліфікацію — цей рік не став виключенням. Дякую всім аграрним холдингам за продуктивний навчальний інтенсив для наших працівників”.

Навчання агрономів та інженерів