02 січня 2019
Корпорація "Сварог Вест Груп": Рік 2018

Агрохолдинг підвів підсумки діяльності у 2018 році: сталі показники врожайності, вчасна сплата податків до місцевих та державного бюджетів, тісна співпраця з орендодавцями та нові програми для працівників підприємств групи.

Підтвердженням надійності та сталих фінансових показників агрохолдингу є результати досліджень рейтингового агентства IBI-Rating, що у грудні 2018 року підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг відсоткових облігацій серії A на рівні uaBBB з прогнозом «стабільний» для підприємств – ТОВ «Агрофірма «Оршівська», ТОВ «Сварог-Дністер» та ТОВ «Євразія-Сервіс».

Також, 2018 став роком продовження довгострокових партнерств, зокрема, у селі Пижівка Новоушицького району Хмельницької області було розміщено 6 поливних машин довжиною від 300 м до 650 м для дощувального зрошення. Конструкції поливають близько 350 га посівів кукурудзи. Інноваційний підхід до вирощування культури – продемонстрував відмінні результати врожайності та геніальність агро-інженерної думки.

За час розвитку та становлення Корпорації «Сварог Вест Груп» як потужного агрохолдингу, компанія продовжує провадити сталу соціальну політику. Історично склалось, що основною метою такої діяльності стала програма соціальних інвестицій «З людьми і для людей», яка реалізовує організаційно-методичну й фінансово-матеріальну підтримку громадських ініціатив. Сприяє розвитку територіальних громад та підвищенню рівня їх соціального забезпечення.

Разом з тим, усвідомлюючи важливість хороших партнерських відносин з людьми, що довірили нам свою найбільшу цінність – землю, компанія продовжує трансформувати підходи до соціальної політики, зосередивши значну увагу на підтримку та допомогу орендодавцям. Так, зараз триває реалізація акції «Різдвяний кошик – 2019» і було проведено святкову акцію «Великодній кошик – 2018». З нагоди великодніх та різдвяних свят кожен пайовик компанії отримує подарунковий продуктовий набір на знак вдячності за співпрацю. В майбутньому планується ввести в подальшу практику нові акції для підтримки орендодавців.

Топ-менеджмент компанії вважає одним з ключових завдань – створення гідних умов праці, підтримку здоров’я та відмінного самопочуття кожного члена нашого дружнього колективу та членів їх родин. Завдяки цим переконанням та підтримуючи реформу галузі охорони здоров’я, у 2018 році агрохолдинг запровадив перелік проектів, спрямованих як на підтримку працівників, так і орендодавців підприємств групи. Так, з травня розпочала роботу програма медичного страхування працівників Корпорації «Сварог Вест Груп», за якою застраховано близько 3 тисяч осіб та з липня стартувала програма страхування власників земельних паїв (близько 25 тисяч осіб).

Цьогоріч відбулась серія фахових навчань для інженерної та агрономічної служб, в яких взяли участь близько 300 осіб, а також міжнародне фахове стажування в Центрі практичного навчання у сфері сільського господарства DEULA-Nienburg GmbH (Deutsche Lehranstalt für Agrartechnik) у Німеччині.

«Наше головне завдання – зробити все можливе, аби фахівці агрохолдингу були кваліфікованими та знали про всі інновації світу сучасних технологій. Фахівець, що працює в агропромисловому комплексі, має бути добре обізнаним з ультрасучасними технологіями, зокрема, у галузі рослинництва, йому потрібно вміти використовувати напрацювання світових аграрних лідерів. Як відомо, постійне оновлення знань – мотивує досягати найкращих результатів. Наші спеціалісти кожного року підвищують свою кваліфікацію – цей рік не став виключенням», – зазначає один із організаторів навчального проекту, головний агроном Корпорації «Сварог Вест Груп» Филимон Петрович Антонюк.

У компанії впевнені, що дієво побудована система навчання дозволяє підвищити компетентність всіх категорій співробітників, знайти і розвинути яскраві таланти та сприяє зміцненню конкурентних переваг, відтак, подібні навчання продовжуватимуться і у 2019.

«Плани на 2019 рік по Південному регіону Корпорації «Сварог Вест Груп» – це, перш за все, збереження та збільшення земельного банку, також проведення рекультивації земель, які перебували під багаторічними насадженнями, зокрема, землі садів. На сьогодні уже 40 га таких земель рекультивовано та з них 18 га засіяно озимим ріпаком. Плануємо таку ж роботу проводити на території діяльності компанії у всіх підприємствах компанії Чернівеччини», – коментує В’ячеслав Ілліч Дєдов, заступник голови Ради директорів по Південному регіону Корпорації «Сварог Вест Груп».

Корпорація «Сварог Вест Груп» дякує кожному керівнику та фахівцю компанії за відмінне виконання своїх професійних обов’язків, відданість справі та любов до професії, про що свідчать підсумки діяльності компанії у 2018 році. А також вітає усіх із прийдешніми новорічними та різдвяними святами, сподіваючись, що вони принесуть у кожен дім мир, злагоду, любов і добрі звістки!

РІК 2018