24 грудня 2019
Корпорація "Сварог Вест Груп": Рік 2019

Корпорація "Сварог Вест Груп" підвела підсумки діяльності у 2019 році.

2019 рік для групи компаній "Сварог Вест Груп" означився змінами у Раді акціонерів та добрими врожаями за культурами, що вирощувались як за традиційною, так і органічною технологіями. На виконання вимог Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” та нормативно-правових актів, які прийняті на виконання цього Закону, на підприємствах в структурі Департаменту доробки та зберігання агрохолдингу організовано діяльність з розробки, впровадження та використання постійно діючих процедур, які ґрунтуються на принципах Системи  управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

ТОВ "Лотівка Еліт" внесено до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва на 2019 рік, а  ПП "Агрофірма "Гізівщина" отримало дозвіл Органік Стандарт на використання компостованої соломи власного виробництва з метою покращення структури ґрунтів, збагачення їх азотом, калієм, фосфором, ефективного вирощування органічних сільськогосподарських культур.

В Корпорації "Сварог Веср Груп" примножувались технічні потужності - придбано 3 трактори Massey Ferguson (MF 8737 MR та MF 8737 S), 8 комбайнів CLAAS LEXION 760, 4 самохідних обприскувача Berthoud Raptor 4240, 2 сівалки Horsch Maestro 16 SW, 5 Horsch Pronto 6 DC PPF, 8 тракторів John Deere (6 John Deere 8345 R та 2 John Deere Premium 6135 B).

Агрохолдинг організовував акції для орендодавців "Різдвяний кошик 2019" та "Великодній кошик 2019", працівники підприємств групи вкотре долучались до благодійної акції на підтримку воїнів, які виконують бойові завдання на території Донецької та Луганської областей, а також Корпорація "Сварог Вест Груп" 2 місце у номінації "Корпоративна благодійність" за результатами регіонального конкурсу "Благодійна Хмельниччина-2018".

Звіт-2019