10 грудня 2019
Корпорація “Сварог Вест Груп” закінчує виплату орендної плати за землю в натуральній формі

Корпорація “Сварог Вест Груп” закінчує розраховуватися за оренду земельних ділянок у натуральній формі (пшениця, борошно, цукор, кукурудза тощо).

Прозорість та відкритість у роботі із власниками земельних паїв – основа багаторічної взаємної довіри. В корпорації розроблено механізми заохочення до співпраці орендодавців – це:

• постійнодіючі програми лояльності (переоформлення спадщини, повний спектр правової допомоги, консультування відділом соціальної роботи, відкриття особистих карткових розрахункових рахунків);
  • можливості отримання орендної плати в грошовому еквіваленті та натуральному вигляді, доставка натуральної форми розрахунку до віддалених сільських рад, а також до домівок орендодавців, які цього потребують;
  • підтримка у критичних ситуаціях за рахунок виплати авансом орендної плати.

Про те, як в компанії розраховуються із власниками земельних ділянок за оренду паїв розповідає В’ячеслав Дєдов, заступник голови Ради директорів регіону (Південь):

“Відповідно до ст. 22 Закону про оренду землі орендна плата за землю виплачується в грошовій формі. Але за згодою сторін розрахунки можуть здійснюватися і в натуральній формі. Оплату в натуральній формі Корпорація “Сварог Вест Груп” здійснює на суму орендної плати, зазначеної в договорі оренди, шляхом видачі продукції. Власник паю обирає, що для нього краще (виплата в натуральній/ грошовій формі). З початку року до травня фахівці компанії збирають запити. Наш агрохолдинг вже закінчує виплату орендної плати за землю в натуральній формі (пшениця, борошно, цукор, кукурудза). Кожен землевласник також має право отримати частину виплати коштами, а частину продукцією”.

Паї-2019