04 грудня 2018
MASHAV International R & D Courses in Agricultural Engineering Technologies (Israel)

Корпорація «Сварог Вест Груп» представила Україну в навчальному курсі MASHAV International Reserch & Development Courses in Agricultural Engineering Technologies у жовтні-листопаді 2018 року.

Випускником курсу професійної підготовки MASHAV International Reserch & Development Courses in Agricultural Engineering Technologies став Роман Ярославович Доміна, член Ради директорів, директор Департаменту інформаційних технологій компанії.

«Agricultural Engineering Technologies» – це, перш за все, знання та досвід із застосуванням найновітніших технологій у сферах безпеки виробництва продуктів харчування та практичного впровадження технологій Precision Farming та Precision Agriculture. Слухачами курсу стали представники понад 10 країн світу, серед яких: Сербія, Азербайджан, Туреччина, В’єтнам, Уругвай, Парагвай, Колумбія, Індія, М’янма, Україна. Викладачі курсу – видатні професори та доктори наук Ізраїлю. Крім практичних знань, курс надав можливість ознайомитись із історією Держави Ізраїль та відвідати історичні пам’ятки: Єрусалим, Назарет, Галілея тощо.

«Agricultural Engineering Technologies» завершився презентацією оригінального проекту, виконаного студентами. За статистикою курсу, майже третина цих проектів згодом будуть втілені у країнах проживання фахівців або стануть основою подальших планів розвитку компаній чи підприємств. На сьогодні навчальні курси MASHAV проводяться, як у Ізраїлі, так і за його межами, а перелік дисциплін охоплює різноманітні сфери діяльності.

Особливі слова вдячності Корпорація «Сварог Вест Груп» висловлює одному із основних організаторів – місіс Сігаль Парсон (Ms. Sigal Parson), голові International R&D Courses CINADCO за відмінний досвід та можливості розширення професійних горизонтів.

Довідково.

МАШАВ (MASHAV) – це центр міжнародного співробітництва при Міністерстві закордонних справ Ізраїлю, що створено у 1958 років за особистої участі Міністра закордонних справ Ізраїлю Голда Меїр. Діяльність центру МАШАВ направлена на підготовку кваліфікованих спеціалістів та передачe сучасних технологій з метою сприяння розвитку світового господарського та соціального прогресу.

Державні діячі, науковці та спеціалісти багатьох країн світу, завдяки МАШАВ, мають можливість отримати знання та допомогу у пошуку рішення нагальних проблем із врахуванням конкретних місцевих, культурних та соціальних реалій, економічного потенціалу, природних ресурсів та регіональних пріоритетів.

На сьогодні навчальні курси МАШАВ проводяться, як у Ізраїлі так і за його межами, а перелік дисциплін охоплює різноманітні сфери діяльності людини:

•сільське господарство;
•суспільний розвиток;
•розвиток систем освіти;
•раціональне природокористування;
•розвиток сільських районів;
•праця та колективне підвищення кваліфікації;
•охорона природи;
•громадська охорона здоров’я та медичні програми;
•роль жінки у процесах розвитку сучасного суспільства.

З початку встановлення дипломатичних відносин між Україною та Державою Ізраїль вже близько 700 українців отримали стипендії  MASHAV для навчання на курсах професійної підготовки.

MARSHAV