16 травня 2018
Науково-практичний семінар "Сучасні технології біозахисту рослин і застосування біодобрив"
15 травня відбувся науково-практичний семінар "Сучасні технології біозахисту рослин і застосування біодобрив" для агрономічної служби компанії.

Для представників агрономічної служби Корпорації "Сварог Вест Груп" за участі експертів з органічного землеробства було проведено науково-практичний семінар, на якому відбувся розгляд методів вирішення основних проблем, які виникають в процесі виробництва сільськогосподарських культур за органічною технологією.

Семінар був проведений за участі академіка НААН України, доктора сільськогосподарських наук Максима Дмитровича Мельничука, старшого викладача Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки Тетяни Павлівни Бортнік та директора ТОВ "Науково-виробничий центр "Агробіотехнологія" Дмитра Петровича Грогуленка. Метою заходу постало ознайомлення та обмін досвідом з застосування органічних біодобрив, використання корисних комах-ентомофагів для захисту рослин в сільськогосподарському виробництві.

"Мене вразило те, що Корпорація "Сварог Вест Груп" приділяє багато уваги розвитку сучасних технологій, які націлені на ведення екологічного та органічного сільськогосподарського виробництва. Також захоплений активністю та професійними поглядам спеціалістів компанії, їх практичними знаннями та запитаннями. Деякі запропоновані нами технології будуть впроваджені компанією", - зазначив Максим Дмитрович Мельничук, академік НААН України.

Активно розвиваючи проект "Рослинництво", Корпорація "Сварог Вест Груп" надзвичайно зацікавлена науково-практичними розробками у галузі органічного виробництва.

Навчання 15.05.2018