23 липня 2018
Навчання персоналу у Корпорації "Сварог Вест Груп"

Корпорація "Сварог Вест Груп" розглядає навчання як інструмент розвитку бізнесу. Такий підхід передбачає інтеграцію системи навчання та розвитку персоналу в загальну стратегію розвитку компанії.

У компанії впевнені, що грамотно побудована система навчання дозволяє підвищити компетентність всіх категорій співробітників, їх лояльність до компанії, знайти і розвинути яскраві таланти та сприяє зміцненню конкурентних переваг корпорації.

Система навчання та розвитку формується відповідно до стратегічних цілей холдингу. У навчанні персоналу поєднується дотримання корпоративних стандартів і переваги індивідуального підходу. Всім співробітникам надається можливість отримувати нові знання, уміння та навички за допомогою участі в тренінгах, семінарах, конференціях, курсах та виставках, що дає можливість обмінюватися досвідом та використовувати кращі світові практики.

Кожен співробітник може взяти участь у:

• загальнокорпоративних програмах навчання (тренінги, семінари, майстер-класи);
  • спеціалізованих курсах з урахуванням профілю діяльності;
  • відкритих навчальних заходах.

Цьогоріч відбулись такі навчання для інженерної та агрономічної служб Корпорації "Сварог Вест Груп":

Навчання персоналу