25 лютого 2019
Органічний статус продукції Корпорації "Сварог Вест Груп"

В 2019 році отримано позитивне сертифікаційне рішення щодо надання ТОВ "Лотівка Органік" статусу виробника в сфері органічного рослинництва та сертифікат відповідності.

За результатами інспекційних та сертифікаційних процедур відносно заявленої діяльності у сфері органічного виробництва ТОВ "Лотівка Органік", наданого фахівцями Корпорації "Сварог Вест Груп" пакету документів відповідно до вимог сертифікаційного органу,  складено інспекційний звіт та підсумкову оцінку відповідності до Стандарту, еквівалентному Постановам ЄС. У 2019 році отримано позитивне сертифікаційне рішення  щодо надання ТОВ "Лотівка Органік" статусу виробника в сфері органічного рослинництва на площі 1 746 га та сертифікат відповідності.

Топ-менеджмент компанії переконаний, що за органічним виробництвом — перспективне майбутнє. Впевнено можемо сказати, що органічна продукція має високий експортний потенціал. Наприклад, у 2018 році ПП "АФ Гізівщина", що входить до складу Корпорації "Сварог Вест Груп" та розташовується у Любарському районі Житомирської області, вироблено 3 760 т органічної продукції, яку успішно експортовано до ЄС.

У 2019 році ПП "АФ Гізівщина" планує вирощування органічної сої, що користується великим попитом у Європі. На теренах ТОВ "Лотівка Органік" посіяно озиму спельту на площі 265 га, також заплановано посів таких органічних культур: яра пшениця (360 га), гречка (50 га), соя (90 га), гарбузи (250 га), льон (490 га), фацелія (15 га).

Використовуючи органічні технології у виробництві, компанія здійснює кроки у досягненні 12 Цілі сталого розвитку ООН (забезпечення переходу до раціональних моделей споживання і виробництва). Органічне виробництво поєднує в собі найкращі практики з огляду на збереження довкілля, рівень біологічного розмаїття, збереження природних ресурсів.

Сертифікати "Органік"