05 лютого 2019
Підтримка Шепетівського центру первинної медико-санітарної допомоги
Корпорація “Сварог Вест Груп” долучилась до впровадження роботи електронної системи охорони здоров'я eHealth у КП “КНП Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги” Шепетівської районної ради Хмельницької області.

З квітня минулого року МОЗ України анонсувало приписну кампанію для  пацієнтів. У цьому процесі саме медичні інформаційні системи eHealth та Helsi стали одними з дієвих інструментів, які дозволили підвищити ефективність та покращити сервіс надання медичних послуг. Передбачено, що після впровадження в медичних закладах електронного документообігу знизиться паперове навантаження, а пацієнтам не доведеться переказувати історію свого життя, починаючи з дитячих щеплень. В свою чергу, це дасть можливість лікарю приділяти значно більше часу пацієнтам.

Корпорація “Сварог Вест Груп” ніколи не залишається осторонь світлих ініціатив,особливо тих, які якісно покращать здоров'я їх працівників та орендодавців. Тож холдинг долучився до придбання нової комп'ютерної техніки для безперебійної роботи у системі eHealth у КП “КНП Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги” Шепетівської районної ради
Хмельницької області.

Нагадуємо, що 30 жовтня 2018 року у приміщенні Центрального офісу Корпорації “Сварог Вест Груп” відбулось урочисте відкриття нової Амбулаторії загальної практики сімейної медицини №7, яка обладнана сучасним медичним та комп’ютерним обладнанням.

eHealth