01 грудня 2017
Підтримка та допомога особливим громадянам

Щорічно на початку грудня відбувається відзначення Міжнародного дня людей з особливими потребами у Шепетівському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Корпорація “Сварог Вест Груп” долучилася до заходу присвяченому людям з обмеженими можливостями.

Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства.

Люди з особливими потребами повинні відчувати себе рівними серед рівних у сьогоденному суспільстві, тому і  колектив спеціалізованого закладу, і Корпорація “Сварог Вест Груп”, та багато інших запрошених гостей втілили у реальність, нехай короткотривалу, але казку.  Свято було наповнене усмішками, позитивними емоціями та солодкими подарунками від агрохолдингу.

Милосердя, чуйність, співчуття до слабших споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час.

Підтримка