26 червня 2018
Програма страхування власників земельних паїв Корпорації "Сварог Вест Груп"

З липня 2018 року стартує "Програма страхування власників земельних паїв Корпорації "Сварог Вест Груп" в межах програми соціальних інвестицій "З людьми і для людей".

Прозорість та відкритість у роботі із орендодавцями – основа багаторічної співпраці компанії  із власниками земельних паїв. Широкий спектр соціальних програм та акцій цьогоріч доповнено програмою страхування для близько 25 000 орендодавців в усіх регіонах діяльності корпорації.

Підтримуючи всеукраїнську медичну реформу, агрохолдинг впроваджує "Програму страхування власників земельних паїв". В контексті змін головним завданням компанія вважає надати орендодавцям дієві ресурси та інструменти, які допоможуть отримати якісне та своєчасне медичне обслуговування за страховими випадками.

Страхування здійснюватиметься добровільно, страховий внесок на кожного орендодавця сплачує компанія, і ці кошти не вираховуються з орендної плати за паї. За бажанням орендодавці можуть відмовитись від страхування у розмірі 10 тис. гривень – сума покриття, яку застрахована особа може отримати протягом терміну дії страхового договору (у нашому випадку це один рік). Проте відшкодування, яке отримає застрахований залежить від отриманого ушкодження, діагностованого лікарем.

Партнером у реалізації програми страхування є Страхова компанія "Брокбізнес". Виплата коштів здійснюється на підставі страхових ризиків, якими за умовами страхування є травма внаслідок нещасного випадку.

Інформаційна та консультаційна підтримка застрахованих осіб здійснюватиметься за номерами гарячих ліній страхової компанії та Корпорації "Сварог Вест Груп" (лінії зі страхової підтримки та соціальної допомоги).

Піклуватися про кожного орендодавця – обов'язок компанії, а програма страхування, випрацювана у кращих традиціях корпоративної соціальної відповідальності Корпорації "Сварог Вест Груп".

Програма страхування