11 вересня 2017
ProSvarog: Насіннєвий завод ТОВ “Лотівка Еліт”
Корпорація "Сварог Вест Груп" - керуюча компанія, що об'єднала близько 30 підприємств в 3 областях України, кожне з яких має власний напрямок виробництва, характер та "душу". Тож ми розпочинаємо знайомити Вас із потужностями компанії у проекті "ProSvarog". Ласкаво просимо до насіннєвого заводу!

2012 рік. В селі Лотівка Шепетівського району Хмельницької області введено в експлуатацію найпотужніший в Західній Україні насіннєвий завод корпорації "Сварог Вест Груп". Сьогодні, 5 років по тому, завод — одне із провідних підприємств корпорації із відмінно налагодженим технологічним процесом доробки насіння та власними дослідженнями, як в лабораторних умовах так і на демонстраційних ділянках.

Маючи середню продуктивність у 15 тонн на годину із сезонною прохідністю у 25 000 тонн, новітнє високотехнологічне обладнання заводу дозволяє виконувати високоякісне очищення, калібрування, протруєння та фасування насіння зернових і зернобобових культур.

В той час, коли у трьох змінах за точністю та послідовністю процесів слідкують 15 працівників заводу, дослідженнями якості продукції займаються 6 спеціалістів з лабораторних досліджень.

- Унікальність нашого заводу полягає перш за все у використанні висококласного устаткування фірми Cimbria (Данія). Також у нашому арсеналі оптично-сортувальна машина Scan Master (Японія), що дозволяє бути впевненим у якості кінцевого продукту, - коментує Петро Васильович Харусь, директор заводу.

Ключовим напрямком роботи насіннєвого заводу є підготовка насіння для забезпечення корпорації «Сварог Вест Груп» високоякісним посівним матеріалом, що підтверджується щорічними рекордними показниками врожайності. Разом з тим, насіннєвий завод надає широкий спектр послуг зовнішнім клієнтам та партнерам з очищення та сортування, калібрування, протруювання та інкрустації, а також фасування та зберігання продукції. Предметом окремої гордості підприємства є лінія з доробки нішевих культур, зокрема голонасінного гарбуза.

На підприємстві постійно ведуться роботи з вдосконалення технологічних процесів до відповідності найвищим стандартам якості.

нас2за