24 вересня 2018
ProSvarog: ПП "Агрофірма "Гізівщина"

ПП "Агрофірма "Гізівщина" входить до складу Корпорації "Сварог Вест Груп" та розташовується у Любарському районі Житомирської області. Підприємство, засноване у 2007 році, результативно працює на теренах рідного краю, успішно реалізовуючи чітко окреслені керівництвом агрохолдингу завдання.

Керує роботою підприємства досвідчений керівник, фахівець аграрної галузі Віталій Іванович Криничко. У господарстві займаються вирощуванням зернових, бобових і олійних культур. З 2015 року тут впроваджується органічне виробництво. Почали з так званих “перехідних” посівів, нині цей напрям є одним із перспективних.

Усі виробничі процеси проводяться із застосуванням сучасних технологій, впроваджуються високоефективні методики ведення аграрного бізнесу. Це дозволяє системно і цілеспрямовано підвищувати показники врожайності.

"Для вирощування та збору урожаю підприємство обробляє орендовані сільськогосподарські угіддя Любарщини. Спостерігається успішна динаміка у показниках збору врожаю. Цьогоріч успішно провели посівну кампанію, нині результативно завершуємо жнива, - розповідає директор  Віталій Іванович Криничко. - Значну увагу приділяємо реалізації проектів відповідно принципів корпоративної соціальної відповідальності компанії. Надається фінансово-матеріальна підтримка орендодавцям, що потребують допомоги".

Гізівщина