18 червня 2018
ProSvarog: ТОВ "Дністрові роси"

Товариство з обмеженою відповідальністю "Дністрові роси" – господарство, що входить в структуру Корпорації "Сварог Вест Груп" з 2007 року, обробляє орендовані землі на теренах Кельменецького району Чернівецької області.

Основними видами діяльності підприємства є вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур та вирощування інших однорічних і дворічних культур.

"Загалом наше підприємство практикується переважно на вирощуванні пшениці, кукурудзи, сої та соняшника. Однак нині сіємо й льон, квасолю, сочевицю. Показники врожайності достатньо високі: озима пшениця – 74 ц/га, яра – 63 ц/га (при запланованих 55 ц/га), соняшник – 36 ц/га. Це одні з найвищих показників урожайності зернових у районі, – розповідає Станіслав Васильович Грифлюк, директор ТОВ "Дністрові роси" – досвідчений керівник, кваліфікований фахівець аграрної галузі. – В межах корпоративної соціальної відповідальності ми системно і цільово надає фінансово-матеріальну допомогу орендодавцям, освітнім та медичним установам, культурно-мистецьким та духовним закладам, органам місцевого самоврядування та громадським організаціям. Так, за попередній період ми адресно допомагали нашим орендодавцям, реалізовували акції "Різдвяний кошик" та "Великодній кошик", підтримували цікаві громадські ініціативи. До прикладу, долучились до встановлення спортивного майданчика у Нелипівцях, паркану для Дністрівської школи та інші. Господарство турбується про колектив, адже постійно фінансово підтримує своїх працівників на лікування, при народженні дітей та у різних сімейних обставинах".

ТОВ "Дністрові роси" послідовно й систематично розширює виробничі потужності та дбає про забезпечення високої якості продукції.

Дністрові роси