18 квітня 2018
ProSvarog: ТОВ "Серединецьке"

ТОВ "Серединецьке" – одне з перших підприємств, яке увійшло до складу Корпорації "Сварог Вест Груп" та спеціалізується на наданні сільськогосподарських та транспортних послуг групі компаній, забезпечуючи увесь комплекс необхідних робіт.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Серединецьке" увійшло до складу Корпорації "Сварог Вест Груп" у 2004 році як технічний департамент та на сьогодні має 7 сучасних МТС з усією необхідною інфраструктурою, які розташовуються у двох областях – Чернівецькій та Хмельницькій (Південний, Центральний та Північний регіони).

За чисельністю робітників підприємство є одним з наймасштабніших в групі компаній. ТОВ "Серединецьке" нараховує близько 650 працівників – кваліфікованих професіоналів – фахівців своє справи!

Парк сільськогосподарської техніки налічує близько 600 одиниць, серед яких 200 одиниць самохідної техніки. Використовується високопродуктивна та сучасна техніка таких світових брендів, як: CLAAS, CASE , New Holland, Challenger, John Deere, Horsch, Lemken, Kunh, Gaspardo, Unia. На підприємстві постійно здійснюються роботи з вдосконалення технологічних процесів відповідно до найвищих стандартів якості. Сучасне обладнання та інноваційні технології відповідають усім агротехнічним вимогам.

Персонал щорічно знайомиться з останніми технологіями сучасного агробізнесу та підвищує професійно-кваліфікаційний рівень на міжнародних виставках і семінарах, вивчає досвід провідних українських та іноземних аграрних компаній. Участь у таких заходах завжди надає можливість ознайомитись з провідними технологіями та поліпшити ділові зв’язки.

"Це підприємство відкриває можливості професійного розвитку фахівців у аграрній сфері. Ми постійно мотивуємо працівників на досягнення високих показників роботи. Так, інженерна служба підприємства нещодавно проходила навчання у Бельгії. Подібні візити, навчання, обмін досвідом сприяють професійному зростанню фахівців, які використовують знання для оптимізації агротехнологічних процесів, збільшенню врожайності завдяки застосуванню інноваційної техніки зі світовим ім’ям. Також у березні 2018 року делегація, що включала і працівників ТОВ "Серединецьке", підвищували свою кваліфікацію у Центрі практичного навчання в сфері сільського господарства DEULA-Nienburg GmbH в м. Нінбург (Німеччина). Спеціалісти підприємства переймають передовий досвід у галузі новітніх аграрних технологій та техніки", - коментує Сергій Сергійович Іщук, генеральний директор ТОВ "Серединецьке".

Господарство пишається своїми неодноразовими нагородами та подяками за вагомі внески у розвиток агропромислового комплексу, досягнення високих показників у виробництві сільськогосподарської продукції.

ТОВ Серединецьке