26 лютого 2019
Проведено чергове тритижневе навчання агрономів та інженерів

У період з 4 по 22 лютого 2019 року було проведено навчання фахівців інженерної та агрономічної служб агрохолдингу з метою підвищення їх кваліфікації, оновлення та розвитку умінь і знань, необхідних для ефективної професійної діяльності.

"Щорічне фахове інтенсивне навчання сприяє зростанню знань, умінь та навичок талановитих та ініціативних фахівців-агрономів та інженерів Корпорації "Сварог Вест Груп". Розвиток персоналу повинен бути постійним, адже його інтелектуальний, професійний рівень підвищує конкурентоспроможність компанії в цілому серед інших гравців аграрного ринку. Успіх компанії прямо пропорційно залежить від кваліфікованих кадрів", - коментує Сергій Анатолійович Філюк, член Ради директорів, виконавчий директор (проект "Рослинництво") Корпорації "Сварог Вест Груп".

Менеджери холдингу формують безцінну багатопрофільну команду знавців своєї справи, професійні якості яких дозволяють ретельно працювати, вирішувати завдання будь-якої складності в найкоротші терміни і максимально ефективно.

За період навчання регіональних спеціалістів агрономічної та інженерної служб відбулася зустріч з представниками відомих аграрних компаній, таких як: Суффле Агро Україна, Альфа Смарт Агро, Басф, Маїсадур Семанс Україна, Адама, Сингента, Баєр, Монсанто, Кортава, Август. Також своїм колегам провели лекції провідні фахівці корпорації різних напрямків діяльності.

Навчання здійснювалося за такими основними напрямками:
    • технологія вирощування  с/г культур та актуальні аспекти їх захисту;
    • техніка безпеки та охорона праці на виробництві;
    • технологічні вимоги і регулювання с/г техніки;
    • використання програмних засобів в рослинництві та механізації;
    • системи захисту  с/г культур.

По завершенню навчального інтенсиву було підведено підсумки, прийнято прогресивні рішення, розставлено акценти, знайдено нові інноваційні шляхи, які б удосконалили процеси виробництва. Учасники навчань щиро вдячні лекторам за змістовно проведений час, результатом якого стало підвищення рівня професійної компетенції кожного з них.

Навчання агрономів на інженерів 2019