16 січня 2019
Розширено потужності зберігання продукції проекту "Садівництво"

Загальна потужність зберігання продукції проекту "Садівництво" Корпорації "Сварог Вест Груп" (яблука, груші) станом на січень 2019 року складає 9 800 т.

ТОВ "Буковинський сад" в листопаді 2018 року завершило будівництво холодильника з регульованим газовим середовищем для зберігання плодів ємністю 1 100 т та будівництво адміністративно-побутових будівель в адміністративних межах Вашковецької ОТГ (за межами населеного пункту) по вул. О. Кобилянської, 76, село Вашківці Сокирянського району Чернівецької області.

Довідково.

Продукція проекту "Садівництво" Корпорації "Сварог Вест Груп" зберігається у сучасних фруктосховищах з регульованим газовим середовищем. Ця технологія дозволяє зберігати плоди протягом тривалого періоду (до 1 року) та забезпечує збереження якісних показників, що дає можливість постачати на ринок свіжі яблука та груші "преміум-сегменту" до урожаю наступного року.

Проект має потужності зберігання на 1 200 т та 2 500 т у селах Кобoлчин та Вашківці Сокирянського району Чернівецької області. Також у 2012 роц було відкрито нове сучасне сховище з регульованим газовим середовищем для зберігання плодової продукції ємністю 2 500 т одночасного зберігання, а у 2013 році - друга черга ємністю 2 500 т у селі Романківці Сокирянського району Чернівецької області.

Сади потужності 2018