04 грудня 2017
Школа працевлаштування Корпорації “Сварог Вест Груп”

Корпорація “Сварог Вест Груп” залучає юне покоління спеціалістів до свідомого вибору професії. Представники агрохолдингу в межах програми корпоративної соціальної відповідальності “Свідомий вибір”, ділилися секретами професійного успіху в аграрній галузі, — цінними порадами та рекомендаціями з учнями шкіл Чернівецької та Хмельницької областей.

Корпоративна соціальна відповідальність є глобальним трендом сьогодення у бізнесі. Корпорація “Сварог Вест Груп” теж зміцнює соціальну політику компанії та підтримує сталий розвиток громад. Відтак, компанія продовжує активні заходи із залучення молодих спеціалістів до співпраці, зокрема, представники агрохолдингу, в межах програми корпоративної соціальної відповідальності, —  “Свідомий вибір” поспілкувались з учнями понад 30 шкіл Чернівецької та Хмельницької областей.

Вихованцям навчальних закладів було запропоновано переглянути презентаційні та відео матеріали про Корпорацію та її діяльність, про новітні технології виробництва та переваги ведення аграрного бізнесу.

Представники агрохолдингу розповіли школярам 9-11 класів про важливість свідомого вибору професії, продемонстрували перспективи та особливості працевлаштування в аграрній сфері,  ознайомили учнів з освітніми проектами, специфікою проходження практики та стажування молодих спеціалістів і перевагами створення успішної сучасної кар’єри в Корпорації. Зацікавившись тим, що компанія дотримується принципів інноваційності та відкритості, системного підвищення кваліфікації фахівцями — вихованці шкіл активно брали участь в обговоренні, жваво ставили питання та уважно слухали  відповіді лекторів. Фахівці Корпорації планують до кінця 2017 року відвідати 46 шкіл у двох областях із профорієнтаційними лекторіями.