05 квітня 2019
Сплата податків підприємствами групи у 2018 році

Загалом за 12 місяців 2018 року підприємствами Корпорації "Сварог Вест Груп" сплачено понад 209,2 млн грн до бюджетів усіх рівнів.

Всі підприємства групи здійснюють обов’язкові платежі, сплачують податки відповідно до  Податкового кодексу України, та з року в рік успішно підтверджують статуси сумлінних платників податків. До переліку сплачуваних податків входять: єдиний соціальний внесок, податок на додану вартість, податок на прибуток, єдиний податок 4 групи, військовий збір, податок на доходи фізичних осіб та інші.

Разом з тим, сплачені підприємствами податки, які отримують місцеві та державний бюджети, спрямовуються на будівництво нових доріг та оборону держави, на пенсії та соціальні виплати, на соціальні потреби (удосконалення роботи соціальних служб, дитячих садочків, шкіл, медичних закладів, будинків культури та клубів) тощо.

Корпорація "Сварог Вест Груп" буде й надалі керуватися встановленими нормами податкової поведінки для підтримки статусу соціально відповідального бізнесу.

фото з відкритих ресурсів

Сплата податків 2018