26 листопада 2019
Стан посівів озимої пшениці на полях Корпорації “Сварог Вест Груп”

За результатами огляду посівів озимої пшениці станом на листопад 2019, — зернова культура перебуває в гарному стані.

За даними агрономічної служби компанії поля, де було проведено посів озимої пшениці в оптимальні строки, наразі знаходяться в гарному стані. Чисті від бур’янів. Шкідників та хвороб не виявлено. Все завдяки якісному протруйнику насіння пшениці — Максим Форте 050 FS компанії “Сингента”. Протруювали ж насіння на нашому насіннєвому заводі ТОВ “Лотівка Еліт”. У серпні-вересні вносили мінеральні добрива (сульфат амонія, калій хлористий, безводний аміак, амофос, діамофоска), які добре підходять зерновим. Запас вологи (поступає з ранкової роси) в ґрунті достатній, що дає можливість рослині рости.

Погодні умови сприяли нормальному розвитку хлібних злаків, що було обумовлено помірним температурним режимом. Зараз озима пшениця перебуває на стадії кущення, адже вже утворилося 3-4 листка. Сільськогосподарська культура успішно входить в зиму.

Тож будемо тримати кулаки, щоб перезимівля пройшла вдало і без втрат, а також надіємося на хороший майбутній врожай!

Озима пшениця_ осінь 2019