03 травня 2018
Стартувала програма медичного обслуговування працівників Корпорації "Сварог Вест Груп"

З 1 травня 2018 року Корпорація "Сварог Вест Груп" розпочала програму добровільного медичного страхування працівників спільно зі страховою компанією "Брокбізнес".

Найважливіша складова медичного страхування відбувається за такою системою: підприємство виступає в межах так званого корпоративного страхування — страхувальником, а його працівник — застрахованою особою. Тобто, сам роботодавець перераховує страховій компанії страховий внесок, зазначений в договорі страхового полісу. А працівник у випадку при виникненні страхового випадку звертається за допомогою до медичного закладу, визначеного страховою компанією (страховиком).

Програма добровільного медичного страхування забезпечується шляхом надання страхових виплат медичному закладу, аптеці або застрахованій особі безпосередньо в межах Програми страхування відповідно до умов страхового полісу.

Безпосередньо медичні послуги надаються в межах страхової суми та встановлених лімітів, передбачених індивідуальними програмами страхування. У разі погіршення захворювання чи травми тощо, що вимагає надання медичної допомоги або консультації лікаря, застрахована особа зобов'язана повідомити Медичний координаційний центр страховика та надати особисті дані. Подальші дії застрахованої особи коригує особистий лікар-координатор Медичного координаційного центру.

Медичні послуги, які надаються для всіх застрахованих працівників без виключення, що передбачені Програмою страхування — це невідкладна медична і амбулаторна допомога, денний, плановий та екстрений стаціонар, закупівля ліків у аптеці.

фото з відкритих ресурсів

strahuvannia