03 вересня 2018
Сумлінні платники податків Хмельниччини 2017

Напередодні Дня підприємця 30 серпня 2018 року відбулась церемонія нагородження переможців обласного рейтингу в номінації “Сумлінні платники податків-2017”.

Метою рейтингу є створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом, відзначення кращих здобутків платників податків, підвищення авторитету сумлінних платників податків в бізнесі, суспільстві та державі. Шанси на перемогу в цьому конкурсі мають навіть найдрібніші підприємці, оскільки вагому роль в оцінюванні відіграють не абсолютні, а відносні показники ефективності роботи.

ТОВ “Лотівка Еліт” - одне з найбільших господарств Корпорації "Сварог Вест Груп", яке цьогоріч стало одним із 9 найкращих платників податків області. Отримали диплом переможця рейтингу “Сумлінні платники податків-2017” в номінації “Аграрна галузь — рослинництво” директор підприємства Кляп Іван Іванович та головний бухгалтер Маліновська Тетяна Олексіївна.

У Хмельницькому привітав сумлінних платників податків Голова ради територіального відділення ВГО “Асоціація платників податків України” в Хмельницькій області Семків Ростислав Романович.  Він зазначив, що при оцінюванні платників податків враховувались наступні основні критерії: сума сплачених податків, кількість робочих місць, рівень заробітної плати, соціальне навантаження. Користуючись нагодою, він побажав всім здоров’я, мудрості та  високих звершень.

Тож, вітаємо колектив ТОВ “Лотівка Еліт” з перемогою та бажаємо успіхів у професійній діяльності, нових досягнень та подальшого процвітання!

Сумлінний платник податків