05 серпня 2019
Svarog Insider: Амбулаторія загальної практики сімейної медицини

Щастя — це мати міцне здоров’я

Безперечним кейсом Корпорації "Сварог Вест Груп" є відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини на власній матеріально-технічній базі. Новостворена амбулаторія оснащена сучасним обладнанням згідно вимог Міністерства охорони здоров’я України. Прийом пацієнтів, які укладають договори про медичне обслуговування, веде сімейний лікар та медична сестра.

Топ-менеджмент компанії вважає одним з ключових завдань створення гідних умов праці, підтримку здоров’я та відмінного самопочуття кожного члену дружнього колективу та членів їх родин. Завдяки цим переконанням та підтримуючи реформу галузі охорони здоров’я, у 2018 році корпорація запровадила перелік проектів, спрямованих як на підтримку працівників, так і орендодавців підприємств групи.

"Цей проект є унікальним прикладом консолідації зусиль аграрного та медичного "світів", яскравий приклад піклування про добробут працівників та орендодавців компанії. Адже якісне та вчасне медичне обслуговування — це безперечна перевага. На нас лежить додаткова відповідальність, адже ми також є обличчям корпорації", — зазначає Іван Буковецький, сімейний лікар.

"Мені приємно бути частиною проекту, який демонструє найвищий рівень турботи про тих, за кого відповідає, ким опікується компанія. Йти в ногу з часом, відповідати сучасним вимогам — це те, заради чого ми працюємо", — коментує Леся Літвінчук, сестра медична.

АЗПСМ