31 січня 2019
SVAROG INSIDER: Департамент безпеки. Громадське формування “Сварог-Захист”
“Захист прав і свобод громадян, їх життя і здоров'я, повага честі та людської гідності, дотримання норм суспільної моралі — мета громадського порядку”

Громадське формування “Сварог-Захист” уже сім років поспіль взаємодіє та сприяє правоохоронним органам, захищає інтереси населення. Корпорація “Сварог Вест Груп” сприяє громадському порядку, який є необхідним фактором стабільності у розвитку громад.

““Сварог-Захист” формується із кваліфікованої команди із 17 осіб, які працюють в структурі Департаменту безпеки Корпорації “Сварог Вест Груп”. Усі учасники мають форму із розпізнавальними знаками, а саме елементи у спецодязі шеврони з чіткою зазначеною назвою формування, посвідчення та автомобіль для мобільного пересування. Високий рівень роботи учасників громадського формування неодноразово відзначено  керівництвом Головного управління поліції Хмельницької області та Шепетівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області”, - коментує начальник штабу громадського формування “Сварог-Захист” Володимир Романюк.

Партнерство поліції та громадського формування є найбільш ефективним попередженням та вирішенням проблем злочинності. Патрулювання вулиць громадського формування “Сварог-Захист” відбувається щоп’ятниці, щосуботи та у святкові дні охороняють громадський порядок, попереджають правопорушення у місті та районі. Основними завданнями громадського формування є: надання допомоги органам Національної поліції у забезпеченні громадського порядку і безпеки; інформування органів та підрозділів Національної поліції про вчинені або ті, що готуються кримінальні правопорушення; сприяння у виявленні кримінальних правопорушень, розшуку осіб, які вчинили злочин, та інше.

Сварог Захист 2