27 лютого 2019
SVAROG INSIDER: діалог з агрономом з насінництва (Проект “Рослинництво”)

Врожай у кожній насінині

Вдалі жнива — запорука успіху кожної аграрної компанії. Сподіватись на випадок не доводиться, адже злагоджена командна робота професіоналів, стратегічний підхід і виважена сівозміна приносять високі результати. А розпочинається все з насіння. Організована робота з вирощування високоякісних сортів та створення, в необхідній кількості, насіннєвого фонду господарства — перший крок до результату.

“Головне завдання агронома з насінництва - забезпечити найоптимальніші терміни закладання насінницьких ділянок, провести агрономічні заходи з догляду за ними, здійснити апробацію - сертифікацію сортів та організувати своєчасне збирання посівів. Ми в Корпорації “Сварог Вест Груп” - завжди націлені на результат. Саме тому ми організовуємо виробниче випробування нових сортів та гібридів, здійснюємо контроль за правильним їх зберіганням, а також використанням сортового насіння для посіву. Якість насіння та дотримання технологій — наша головна мета. Лише вивчаючи особливості сортів та гібридів, вдосконалюючи технологію вирощування сільськогосподарських культур   з року в рік, - ми досягнемо впевненої тенденції до збільшення врожайності та покращення якісних показників,” - агроном з насінництва Олександр Білокур.

Корпорація “Сварог Вест Груп” здійснює роботу з насінництва в двох напрямках: апробація і вирощування посівного матеріалу за договором для компаній-замовників та дослідження сортів для власних потреб агрохолдингу. Завдяки цьому напрямку роботи компанія останніми роками налагодила сталі відносини з партнерами, які з року в рік повертаються за посівною продукцією Насіннєвого заводу ТОВ “Лотівка Еліт”, що свідчить про високий професіоналізм фахівців компанії та впевненість у результаті.

SVAROG INSIDER: діалог з агрономом з насінництва