01 травня 2019
SVAROG INSIDER: гарячі лінії для консультацій орендодавців

Відкритість у роботі з одними з основних стейкхолдерів – власниками земельних паїв – полягає у всебічному сприянні оперативного вирішення запитів та якісному діалозі між орендарем і орендодавцем, у спільному визначенні потреб та відповідей на поточні запитання співпраці. Так, з 2018 року було запроваджено «гарячі лінії» для консультації пайовиків агрохолдингу.

«Багатоканальні «гарячі лінії» Корпорації «Сварог Вест Груп» працюють з липня 2018 року, які запустили паралельно з реалізацією Програми страхування власників земельних паїв. Фахівці Відділу соціальної роботи агрохолдингу постійно відповідають на питання пайовиків, координують звернення щодо порядку виплат коштів за страховими випадками, етапів підготовки пакету документів щодо компенсації витрат тощо. Разом з тим, функціонують «гарячі лінії» з консультації орендодавців щодо благодійної допомоги, яку надають підприємства групи власникам земельних паїв, а також порядку участі громад в соціальних проектах, акціях та Програмі соціальних інвестицій «З людьми і для людей»», – коментує Ольга Вікторівна Лащ, менеджер (управитель) із соціальної та корпоративної відповідальності.

Постійна робота телефонних ліній компанії дає можливість підтримувати нерозривний зворотній зв’язок із орендодавцями, чути та краще розуміти їх потреби.

«Безперечною перевагою функціонування «гарячих ліній» є можливість надати кваліфіковану телефонну консультацію для орендодавця. Більше того, телефонний дзвінок дає можливість зекономити час на безпосереднє відвідування офісу», – Алла Миколаївна Завистівська, фахівець із соціальної роботи.

Гарячі лінії:

0800-304-888 – соціальні питання