10 квітня 2019
Svarog Insider: Сервісний центр бухгалтерського обліку

Сплата податків – це обов’язок кожної компанії.

Бенджамін Франклін, видатний американський державний діяч, вважав, що у житті неминучі дві речі – смерть і податки. Останні є основним джерелом бюджетних надходжень країни, джерелом її розвитку, а, відповідно, і справжнім внесок у наповнення скарбниці країни.

Корпорація "Сварог Вест Груп" веде відповідальний та прозорий бізнес, сплачує податки, створює робочі місця, а також щорічно отримує нагороди як сумлінний платник, підтримуючи розвиток взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом. Сервісний центр бухгалтерського обліку відповідає за ретельне дотримання агрохолдингом податкової поведінки.

"Корпорація та всі підприємства групи, як юридичні особи, які знаходяться на різних системах оподаткування, здійснюють обов’язкові платежі, вносять основні податки до бюджетів усіх рівнів згідно Податкового Кодексу України. До переліку сплачуваних податків входить: єдиний соціальний внесок, податок на додану вартість, податок на прибуток, єдиний податок 4 групи, військовий збір, податок на доходи фізичних осіб та інші", – коментує Валентина Тихонюк, керівник Сервісного центру бухгалтерського обліку.

Кошти, що отримує держава від платників податків, витрачаються на соціальні потреби: удосконалення спеціальних служб, підтримка навчальних закладів, закладів медичного обслуговування, вдосконалення інфраструктури, оборону діяльність держави тощо.

"Враховуючи роль платників податків у наповненні державного та місцевого бюджетів, необхідність утвердження у суспільстві ідеології сплати податків, корпорація веде чіткий бухгалтерський та податковий облік фінансово-господарської діяльності. Щороку для контролю за достовірністю фінансової звітності проводиться аудиторська перевірка", – коментує Олена костюк, заступник керівника Сервісного центру бухгалтерського обліку.

Корпорація "Сварог Вест Груп", як успішна і сучасна компанія з європейськими цінностями, працює згідно міжнародних стандартів ведення бізнесу. Сплата податків до бюджетів усіх рівнів –  орієнтир агрохолдингу.

Податкова відповідальність