12 грудня 2016
«Сварог Вест Груп» – найефективніший агровиробник пшениці

8 грудня понад 300 представників аграрного сектору зібралися на VІІІ Міжнародній конференції «Ведення агробізнесу в Україні», організованій Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» та агенцією AgriEvent. У рамках заходу кращі українські агровиробники були нагороджені відзнаками агрономічної ефективності «Обжинки-2016».

Корпорація «Сварог Вест Груп» здобула перемогу у номінації «Пшениця» та визнана найефективнішим агровиробником цієї культури. Так, середня врожайність озимої пшениці на полях Сварогу склала 4 т/га, а за результатами 2016 року цієї с/г культури було експортовано на загальну суму $2 239 121, що становить 5,8% від світового експорту.

Багаторічна кропітка робота та симбіоз науки, технологій і професійної команди – запорука успіху. Впровадження в компанії інноваційної політики «технології вирощування озимої пшениці», а саме – підбір високопродуктивних сортів для регіону, якісний насіннєвий матеріал, а також передові підходи дають можливість використовувати потенціал рослин озимої пшениці повною мірою, – коментує Інна Мєтєлєва, заступник голови правління корпорації «Сварог Вест Груп».

objinki