11 січня 2019
СВЯТКОВА АКЦІЯ "РІЗДВЯНИЙ КОШИК 2019"

Напередодні Нового року та Різдва Христового Корпорація "Сварог Вест Груп" реалізувала святкову акцію  "Різдвяний кошик 2019".

Передноворічний час — особливий для кожного українця, це і дух єдності, передчуття неймовірного дива та віра в світле майбутнє у новому році. Вперше Корпорація “Сварог Вест Груп” здійснила надання продуктових наборів орендодавцям компанії у 2017 році з нагоди новорічних свят. Тоді, в порівнянні із розширенням асортименту із кожним новим етапом, продуктовий набір був менш об’ємним. Сьогодні ж він включає шість найменувань продукції компанії: олія, горох, гречка, рис, кутя та цукор. Також до пакунку ввійшла вітальна листівка з найтеплішими побажаннями від Ради директорів компанії. Загалом, "Різдвяний кошик" цьогоріч отримали близько 25 тисяч орендодавців в Хмельницькій, Чернівецькій та Житомирській областях.

Реалізація акції напряму залежала від професіоналізму працівників групи компаній: директорів підприємств та фахівців департаменту земельних ресурсів Центрального, Північного та Південного регіонів Корпорації. Щира подяка лунає на вашу адрусу, адже тільки ваш професіоналізм та самовідданість допомогли принести свято у кожен дім.

Корпорація "Сварог Вест Груп" щиро дякує своїм основним партнерам – орендодавцям компанії за роки співпраці та довіри, а також вітає з різдвяними святами!

Різдвяний кошик 2018