23 вересня 2019
ТОВ "Лотівка Еліт" включено до Державного реєстру суб'єктів насінництва та розсадництва на 2019 рік

ТОВ "Лотівка Еліт" включено до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва на 2019 рік.

Проведення польового оцінювання насіннєвих посівів з наступною видачею сертифікатів відповідності, що дають право реалізації насіння, передбачено лише у господарств занесених до Державного Реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва. Насіннєвий завод ТОВ "Лотівка Еліт", що належить Корпорації “Сварог Вест Груп”, орієнтований на якісний, чесний та відповідальний сервіс. Саме тому кожного року завчасно, до початку проведення польового оцінювання посівів, фахівці компанії подають заяву про включення агропідприємства (ТОВ "Лотівка Еліт") до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва на 2019 рік.

Виробнича потужність заводу (від 10 до 15 т насіння в годину) дозволяє повністю забезпечувати потреби групи компаній агрохолдингу та надавати послуги зовнішнім клієнтам/партнерам з очистки, сортування, калібрування, протруювання, а також фасування і зберігання продукції.

“Один із найважливіших факторів успішного вирощування сільськогосподарських культур — висока якість посівного матеріалу. До того ж народна мудрість тому доказ — "що посієш, те й пожнеш". Авжеж, основне — закладена селекціонерами генетика, проте підготовка і технологічно правильна доробка дають можливість зберегти в зерні потенціал майбутнього гарного врожаю. Одним із провідних підприємств у Західній Україні, що надають такі послуги, є саме наш Насіннєвий завод ТОВ “Лотівка Еліт” (с.Лотівка, Шепетівський р-н, Хмельницька обл.), який працює вже 7 продуктивних років. І ми пишаємося цим. Завжди намагаємося тримати марку”, — розповідає Олександр Білокур, агроном з насінництва Корпорації “Сварог Вест Груп”.

Насіннєвий завод включено до Державного реєстру