23 березня 2016
У Сварозі провели регіональний семінар про підготовку до комплексу весняно-польових робіт

16 березня 2016 року у смт Кельменці, що на Чернівеччині, відбувся регіональний семінар з питань підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт. Організатори заходу – Чернівецька ОДА та корпорація «Сварог Вест Груп». Захід зібрав майже 100 учасників, серед яких – представники усіх районних управлінь сільського господарства, фермерських господарств, спеціалісти фітосанітарної та ветеринарної інспекцій.

Фахівці корпорації «Сварог Вест Груп» розповіли присутнім про хід підготовки до весняної посівної кампанії, агротехнічні заходи підготовки посівних площ, технологічне забезпечення сівби та особливості вирощування кожної із сільськогосподарських культур. Учасники семінару оглянули посіви озимої пшениці, які, незважаючи на нестачу вологи, знаходяться у доброму стані.

За словами Віталія Усика, заступника голови Чернівецької ОДА, подібні заходи – гарна нагода дізнатися про нові та прогресивні технології та підходи, і в першу чергу, тим хто працює за стереотипами та задовольняється посередніми врожаями.

На сьогодні стрімко розвиваються агротехнічна наука й технології. Саме на таких семінарах можна почерпнути знань, тому їх корисно відвідувати навіть тим фермерам, які не мають сучасної техніки та не володіють передовими технологіями, – додає Віталій Усик, заступник голови Чернівецької ОДА.

Корпорація «Сварог Вест Груп» – одна з найбільших та високотехнологічних аграрних компаній у Чернівецькій області, що працює за усіма напрямами аграрного виробництва (рослинництво, тваринництво, садівництво). Протягом останніх років лідирує за показниками врожайності основних зернових не лише в регіоні, а й в Україні. Виробничі потужності Сварогу стали ефективною платформою для обміну досвідом провідних експертів аграрної галузі.

Chernivtsi