04 лютого 2019
Унікальна “цілюща живинка” агрохолдингу

Мед, з любов’ю зібраний фахівцями Корпорації “Сварог Вест Груп” — корисний та смачний. Перевірено та схвалено працівниками компанії.

Не секрет, що природні умови Поділля сприятливі для розвитку бджільництва. Великим джерелом медозборів є трав’янисті рослини, які вирощують на полях Корпорації “Сварог Вест Груп”. Мед, отриманий з квіток різних рослин, вбирає в себе цілющі властивості всіх трав. Корпорація розширила напрямки виробництва та спробувала себе у бджільництві.

Корпоративна пасіка компанії, яка продемонструвала відмінні результати, облаштована більш ніж сотнею вуликів. Бджілкам створено всі умови для виробництва корисного, якісного та відмінного на смак меду. Безцінний харчовий продукт та лікувальний засіб містить корисні вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, Е, К, С, каротин, кальцій, залізо, магній, фосфор й інші речовини. Стимулює і підвищує фізичну витривалість організму, має заспокійливу дію. Смакуймо!

Мед