12 липня 2019
Урочиста передача комбайнів CLAAS
11 липня 2019 року пройшла урочиста передача Корпорації "Сварог Вест Груп" партії з 8 комбайнів CLAAS LEXION 760.

Підписання угоди відбулось в травні цього року, і всі машини було поставлено до початку збирання врожаю. За допомоги офіційного дилера CLAAS в Хмельницькій області ТОВ "Компанія ЛАН" техніку було підготовлено до жнив, а оператори пройшли навчання і отримали навички налаштування й роботи на нових комбайнах.

Партнером з організації експортного фінансування виступила німецька компанія Convex International GmbH.

Телеметрична система моніторингу CLAAS TELEMATICS з автоматичним документуванням в комплектації комбайнів LEXION 760 дозволяє контролювати всі основні параметрів роботи комбайнів он-лайн, проводити перевірку виконання робіт, ефективність використання робочого часу, картографування врожайності тощо.

Кожну одиницю оснащено системою очистки 3D, яка в рази зменшує потенційні втрати зерна за комбайном під час роботи на схилах. Система особливо актуальна при роботі на полях з швидкоперемінним рельєфом.

Крім цього варто виділити встановлені опції навігації та AUTO TURN, які здатні полегшити роботу оператора машини. Коментуючи угоду, представники Корпорації "Сварог Вест Груп" відмітили надійнсть офіційного дилера CLAAS в Західній Україні ТОВ "Компанія ЛАН" у забезпеченні комплектуючими та мастильними матеріалами, а також наданні сервісної гарантійної та постгарантійної підтримки.

Урочиста передача комбайнів CLAAS