22 грудня 2018
VIII Всеукраїнський турнір з бойового самбо на честь Святого Миколая Чудотворця

22 грудня 2018 року у місті Шепетівка Хмельницької області традиційно відбувся Восьмий всеукраїнський турнір з бойового самбо на честь Святого Миколая Чудотворця під патронатом Голови Ради директорів Корпорації "Сварог Вест Груп" та почесного Президента Хмельницької обласної федерації бойового самбо України Миколи Миколайовича Агаркова.

В змаганнях, які відбулися в приміщенні спортзали "Локомотив", взяли участь юні спортсмени з різних куточків України 2002-2003 р.н та 2004-2005 р.н. Поборотися за перемогу приїхало близько 120 учасників з Хмельницької, Київської, Волинської, Харківської, Рівненської, Житомирської, Кіровоградської та Вінницької областей. Місто Шепетівку у цій плеяді представили 4 збірні команди. Перед стартом турніру окрім тренерських настанов, всі учасники змагань отримали солодкі подарунки від Святого Миколая Чудотворця.

Розділити дух турніру завітали почесні гості, зокрема депутат Верховної Ради України Роман Миколайович Мацола,  заступник Шепетівського міського голови Стасюк Наталія Василівна та настоятель Храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії Протоієрей Анатолій.

Підготовку змагань здійснили Хмельницька федерація бойового самбо, а за безпосереднє проведення змагань відповідав віце-президент федерації бойового самбо України, суддя Хмельницького обласного осередку громадської організації "Федерація бойового самбо України", головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії - Олександр Іванович Марчук. Також суддями турніру стали: віце-президент Хмельницької обласної федерації бойового самбо, суддя міжнародної категорії - Олег Володимирович Рудіч, віце-президент Хмельницької обласної федерації бойового самбо, суддя міжнародної категорії - Станіслав Володимирович Кушик, віце-президент Хмельницької обласної федерації бойового самбо, суддя національної категорії - Олександр Олександрович Марчук, срібний призер чемпіонату світу з бойового самбо, суддя національної категорії - Євген Олександрович Яворський.

Корпорація "Сварог Вест Груп" переконана - лише молодь із спортивним прагненням перемоги зможе стати новим поколінням українців, які будуватиму Україну.

Самбо-2018