04 липня 2019
Жнива 2019: START

Корпорація “Сварог Вест Груп” розпочала збір врожаю ранніх зернових. Стан сільськогосподарських культур, які вирощують на полях агрохолдингу, пророкує успішне проведення жнив.

На виїзному засіданні Ради директорів прийнято колективне рішення про початок збиральних робіт 3 липня. Оглянувши поля та обговоривши перспективи жнивної кампанії 2019, керівництво переконалось, що стан дозрівання культур оцінюється як “добрий”, з розрахунку на дотримання усіх агротехнічних норм вирощування.

Традиційно першими розпочали збір урожаю підприємства, які розташовуються в Чернівецькій області (Південний регіон діяльності компанії). Слідом впевнено крокуватимуть Центральний та Північний регіони.

“Один з найвідповідальніших процесів сільськогосподарського циклу — збір урожаю вже почався. Тепер будемо сподіватися на гарний настрій погоди. Можу із впевненістю сказати, що фахівці агрохолдингу налаштовані рішуче — зібрати врожай вчасно та без втрат. Всі завчасні комплекси заходів щодо догляду за посівами проведено, дотримано профілактичних заходів боротьби із хворобами і шкідниками. Для якісного збирання урожаю в оптимальні строки ми придбали нові моделі комбайнів CLAAS Lexion 760”, — коментує Сергій Філюк, член Ради директорів, виконавчий директор (Проект “Рослинництво”).

Завчасна підготовка до проведення збиральних робіт, згуртована праця трудівників ланів, справна сільськогосподарська техніка — гарант успіху аграріїв.

Жнива 2019: START